ARC The Pigs

Arnhemse Rugby Club The Pigs

TBMdag Zevenaar

Posted on 13 apr, 2013 in Jeugd

Vandaag zijn we met de Turven, Benjamins en Mini’s naar de Duuvels geweest. Na aankomst en omkleden zijn de Piggies begonnen met het toepassen van hetgeen ze de afgelopen weken geleerd hebben op de training. Deze stonden namelijk in het teken van tackelen. Dus nog voordat de TBMdag van start ging waren ze warm en vies!!!
Na een gezamenlijke warming up werden de leeftijdsgroepen bij elkaar gezet en werd er geoefend op tackles en passen, waarna er nog wedstrijdjes op het programma stonden.
Bij de Mini’s stortte nog een helicopter neer, maar er vielen, gelukkig, geen gewonden. De helicopter (gyrocopter) was dan ook geen “echte”, maar een model, uitgerust met camera. Hopelijk krijgen we de beelden, zodat we onze jeugd eens uit een andere hoek kunnen bewonderen.
Er was ter afsluiting nog een lekker broodje knakworst, werd er lekker lang gedoucht en zijn we terug naar Arnhem gereden.
Namens The Pigs hebben Jiro, Jesse, Oscar, Hugo, Sam, Daan Henk, Lotte, Rik, Yuka, Niels, Dylan en Luc meegedaan. Ouders bedankt voor het rijden en aanmoedigen.
Volgende week Nijmegen.
Tot dan!