ARC The Pigs

Arnhemse Rugby Club The Pigs

Gerbrig Dijkstra stelt zich voor als (waarnemend) vertrouwenspersoon

Geplaatst by on 13:38 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Gerbrig Dijkstra stelt zich voor als (waarnemend) vertrouwenspersoon

Bij ARC The Pigs staat het plezier in rugby en sporten voorop. Voor iedereen is er een plek om mee te doen in een rugbyteam en alleen door samen te werken heb je succes en lol in het spel.  

The Pigs is een sportvereniging waar iedereen met plezier, veilig kan sporten en waar je je ook echt thuis kan voelen. Dat betekent dat we gemoedelijke en met respect met elkaar omgaan. Dat we  binnen de vereniging gedragsregels kennen en alert en zorgvuldig omgaan met zaken zoals treiteren en pesten, agressie en geweld, discriminatie, seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen.
Ongewenst gedrag komt overal voor en kán – helaas – ook binnen onze vereniging voorkomen. Wat voor de één misschien een grapje is, kan voor de ander een ongewenste omgangsvorm zijn. Hier zijn het bestuur, trainers en begeleiders op de club en het veld alert op en zij zullen iemand over het algemeen direct  aangespreken op het gedrag dat als ongewenst wordt ervaren.
Aanspreken en/oplossen lukt niet altijd en is in sommige gevallen niet gemakkelijk. Gevoelens van onmacht, schaamte, woede of wat dan ook kunnen reden zijn dat je ermee rond blijft lopen. In zulke gevallen is het goed om bij een persoon terecht te kunnen, die niets doorvertelt en die een geheimhoudingsplicht heeft.
Je kan dan met mij als vertrouwenspersoon contact opnemen en dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Komen wij er samen niet uit, dan ga ik in overleg met jou, verder kijken wat we eraan kunnen doen. Blijf er dus niet mee rondlopen en neem gerust contact op!
Je kunt ook contact opnemen met een onafhankelijk persoon buiten ARC The Pigs over onacceptabel gedrag binnen de sport via het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF via het telefoonnummer: 0900 – 202 55 90.

In de bijlage vind je meer informatie in ons protocol en een filmpje van het NOC*NSF.

Groet Gerbrig Dijkstra
Je kunt mij bereiken op: 

Gerbrigdijkstra@gmail.com

06-47664925

Old Pigs toernooi afgelast

Geplaatst by on 14:02 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Old Pigs toernooi afgelast

De wedstrijd voor de Old Pigs die aankomende zaterdag bij RC Wageningen zou zijn om 16:00 is afgelast. Meerdere deelnemende clubs hebben helaas een tekort aan spelers, waardoor besloten is dat het toernooi niet door gaat.

Programma zaterdag 14 april

Geplaatst by on 19:37 in Algemeen, Jeugd, Old Pigs (veteranen) | Reacties uitgeschakeld voor Programma zaterdag 14 april

De senioren zijn op trip dit weekend. Daarom geen wedstrijden voor hun. Dat weerhoudt de jeugd en old Pigs niet om de bal op te pakken.

TBM
Mini’s naar Driebergen.
Benjamins naar Bemmel.
Turven nog onbekend.

Cubs
CL Gelre CU 1 tegen CL Twente Blue CU 1.
11:00 kick-off in Arnhem.

Junioren
CL Gelre JU 1 tegen Wasps JU 1.
12:00 kick-off in Zevenaar.

Colts
CL Gelre CO 1 tegen RFC Haarlem CO 2.
13:00 kick-off in Arnhem.

Old Pigs
16:00 kick-off van toernooi bij RC Wageningen.
Verzoek om voor woensdag door te geven als je mee wilt spelen.

Voorlichtingavond clubhuis

Geplaatst by on 19:33 in Algemeen, Bestuur | Reacties uitgeschakeld voor Voorlichtingavond clubhuis

Aanstaande woensdag 11 april is er een voorlichtingsavond over de vorderingen rondom een mogelijk nieuw clubhuis voor the Pigs. We worden geïnformeerd over de stand van zaken, maar we kunnen ook de ideeën overbrengen over de optie. Een grote opkomst wordt dus gewaardeerd.

20:00 Aanvang
20:15 Presentatie
22:00 Einde

Programma zondag 18 maart

Geplaatst by on 20:16 in 1e team senioren, 2e team senioren, Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Programma zondag 18 maart

Alleen het eerste heeft een inhaalwedstrijd in Doetinchem, hierbij de details.

DRC The Wild Rovers 1 tegen ARC The Pigs 1.
12:30 verzamelen bij de club!
12:50 vertrek
13:30 omkleden en warming up.
14:30 kick-off in Doetinchem.