ARC The Pigs

Arnhemse Rugby Club The Pigs

Nieuwjaarsreceptie

Posted on 7 jan, 2013 in Algemeen

Zaterdag 5 januari werd de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden bij ARC The Pigs.Het was een middag vol vermaak en gezelligheid.

Om 14:00 uur begon de dag met een wedstrijd van jeugdspelers tegen het seniorenteam. Een leuke wedstrijd met veelbelovend talent.

Aansluitend werd de oud-tegen-jong wedstrijd gespeeld (old pigs tegen het seniorenteam) onder de bezielende leiding van de ingevlogen referee Hans Westdorp, die in dit kerstreces een gaatje kon maken in zijn overvolle internationale wedstrijdprogramma. Hans bedankt!

De uitslag was 21-7 voor de oldies. Hoewel excuses natuurlijk niet passen bij een eervolle sport als het rugby, merkte captain Hendertink wel op: “Mijn spelers hadden zichtbaar last van het dubbele wedstrijdschema. Hier zullen we eind 2013 beter op moeten trainen en zo een herhaling van deze uitslag te voorkomen”.

J. IJspeert wist het ook prima samen te vatten: “De overwinning ging net aan onze neus voorbij, maar je moet je hierdoor vooral niet gebroken voelen en er voor zorgen dat alles zo snel mogelijk weer wordt rechtgezet”. Wijze woorden!

image

Onder het genot van een hapje (foto: varkentje aan het spit) en een drankje werd vanaf 17:00 uur rustig nagepraat over de middag. Er kan nooit teveel geanalyseerd worden. De voorzitter Olivier Kuijer benoemde nog enkele opmerkelijke prestaties van de vereniging en haar leden en er was een lotterij voor het nodige vermaak.

Iedereen een succesvol en sportief 2013 toegewenst!