ARC The Pigs

Arnhemse Rugby Club The Pigs

Maak kennis met RUGBY

Posted on 9 aug, 2012 in Algemeen

Het rugbyseizoen 2012/2013 is vanaf 7 augustus officieel van start gegaan. ARC The Pigs nodigt je uit om als geinteresseerde wegwijs te maken in de wereld van rugby, de sport die draait om sportiviteit, respect, discipline maar vooral een fysieke uitdaging.

Wil je kennismaken met de sport, bezoek dan vrijblijvend onze trainingsavonden (dinsdag en donderdag). Neem je sportspullen gewoon mee, dan kun je direct meetrainen.

In augustus en september beginnen er veel nieuwe spelers en wordt er voor nieuwelingen extra veel aandacht geschonken aan extra uitleg van het spel. Deze maanden staan ook in het teken van het opbouwen van conditie waarin je de rest van het seizoen veel voordeel van zult hebben.

Je zult versteld staan wat een verslavende werking de sport heeft. Als je besluit om introductielid te worden, dan kun je ook al snel meespelen in competitieverband. ARC The Pigs beschikt over twee seniorenteams: Pigs 1 speelt 3e klasse en heeft sportieve ambities; Pigs 2 speelt 4e klasse en legt de focus op plezier en spelervaring.

ARC The Pigs  beschikt ook over een groep sportieve dames, die samen met NRC The Wasps een combinatieteam vormen. Recreanten zijn verenigd onder het team van de Old Pigs en spelen jaarlijks meerdere gelegenheidswedstrijden. Jeugdspelers zijn welkom vanaf 6 jaar en spelen in regionaal verband op basis van leeftijdscategorieën.

ARC The Pigs, de plek voor rugby in Arnhem!