ARC The Pigs

Arnhemse Rugbyclub The Pigs

WildPigs

Rugby een mannensport, zeker niet! ARC The Pigs heeft ook een damesteam. Na diverse samenwerkingen spelen de Arnhemse dames sinds seizoen 2016-2017 samen met de dames van Doetinchemse rugbyclub de Wild Rovers onder de naam Wild Pigs.

De trainingsdagen van de Wild Pigs zijn

  • Dinsdag in Arnhem: 20:00-21:30
  • Donderdag in Doetinchem: 20:00-21:30

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan conditie, kracht, de basisvaardigheden rugby en natuurlijk met elkaar samenspelen. Het team is een mix van enthousiaste en gezellige dames van uitlopende leeftijden van 16 tot 47.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden om ons team te versterken. Dus of je nou jong of iets minder jong, groot of klein, heel snel of iets minder snel bent je bent altijd welkom om mee te komen doen.

Voor de training heb je een stevige broek een sportshirt en eventueel een gebitsbeschermer nodig. In de winter is thermokleding aan te raden. Daarnaast zijn schoenen met noppen geen overbodige luxe, maar als je deze (nog) niet hebt is dat geen probleem. Twijfel je of rugby iets voor jou is? Kom een keer meedoen, het is een stuk minder eng dan het lijkt.

Stuur een mailtje naar wildpigsrugby@gmail.com of neem contact op met Sandra Luppens: 0627492998

arc-the-pigs-016-1024x681-1