ARC The Pigs

Arnhemse Rugby Club The Pigs

Airborne Wandeltocht 7 september a.s.!

Posted on 3 sep, 2013 in Algemeen

Airborne Rugby Logo logo airborne wandeltocht

Beste Piggies en Vrienden!

De Airborne commissie is bezig met het organiseren van een internationaal militair rugby toernooi in 2014.  Dit toernooi zal gaan plaatsvinden tijdens de 70ste  herdenking en wordt georganiseerd als eerbetoon aan de slachtoffers van die vielen in de slag om Arnhem. Door middel van rugby hopen we middels een sportieve prestatie te herdenken, verbroederen en te verbinden met de militaire rugbyteams uit de verschillende landen die aan de herdenking meedoen.

Om te beginnen willen we ter promotie van The Pigs en natuurlijk de verbroedering binnen de club mee doen aan de Airborne wandeltocht. Deze gaat plaats vinden op zaterdag 7 september aanstaande.

De bedoeling is dat The Pigs een afstand van 15 km lopen en dat de families en kinderen de 10 km lopen. Iedereen start tegelijkertijd om 11.30 uur en de twee groepen splitsen na een bepaald punt.

(De routes staan op http://www.airbornewandeltocht.nl/nl/airborne/51-afstanden_en_routes)

Het zou leuk zijn om hier met een zo groot mogelijke groep aan deel te nemen. Bovendien is het voor leden ook helemaal gratis aangezien de club de inschrijfkosten betaalt! (Voor niet-leden kost deelname €5,50 per persoon.)

Deze leuke activiteit is goed voor de teamspirit onderling en om het begin van het rugbyseizoen met elkaar in te luiden!

Schrijf je dus in! Dit kan op de lijst op het prikbord in het clubhuis of door een email te sturen naar cosmosmeets@hotmail.com

De wandeling begint 7 september in Oosterbeek op Sportpark Hartenstein. We verzamelen om 10:00 uur bij de ingang van het sportpark.
Oosterbeek is die dag prima te bereiken per bus en trein. Als je met de auto komt dan de staan de P-routes aangeven.
Alternatief is natuurlijk de fiets! Vanaf het clubhuis vertrekken we om 9:30 uur en steken we met pontje aan de Drielsedijk over naar Oosterbeek.

Groeten,

De Airborne Commissie
Cosmo Smeets, Eric Lenderink, Niels Venselaar.